BlogasPavadinimas

Intos (kartu mes galim daug)

Skausmingai įdegusi, beprotiškai nuvargusi, bet laiminga. Visa tai – Jaunimo akademijos “Kartu mes galim daug” rezultatas. 3 dienas, 2 naktis stovyklavome Karklėje, Žilvityje. Į šią akademiją suvažiavo jaunimas iš 17 savivaldybių. Iš Širvintų savivaldybės atvyko delegacija, kurią sudarė 13 merginų.

Kaubojiškosios Intos. Kokia šiandien diena?

Vienintelė tokia vienalytiška grupė, tad net skandavom- “Esam mes iš Širvintų, tai ir kas, kad be bernų”. Nors atvykome nepakankamai pasiruošusios stovyklavimui, bet jaunimas iš kitų savivaldybių, mus aprūpino viskuo- ir virduliu, ir kėdėm, ir muzika JVisur kur mūsų komanda vadinosi INTOS (nes mes intelektualios, intelegentiškos,int…)Prisistatyme mes suvaidinome tragišką Širvio ir Intos meilės istoriją. Darbo grupė „Jaunimo namai” likau labai patenkinta (nors kitoms kolegėms nelabai pasisekė renkantis grupę). Statėm tiltą, tai kas kad nelabai vykusi J

Beveik tiltas

Antrąją dieną įvardijome kaip diena POCHUI. Atsipalaidavome taip, kad jaučiausi po tos dienos lyg po ilgu geru atostogų. Dalyvome estafetėje. Kadangi įvertinome, kad prieš vaikinus nelabai laimėsime, tad stengėmės kuo elegantiškiau atlikti užduotį JKeletas merginų dalyvavo krepšinio varžybose. Tai buvo vienintelė merginų komada, tad palaikimo buvo daug.Kai kas žiūrėjo skeptiškai į mūsų norą parodyti krepšininkių talentą “Tau nagų lako nereikia? Žiurėk, kad tau tvarsčių neprireiktų” . Priešininkų grupė buvo apdraskyta ir sužalota J O šiaip tai deginomės, deginomės, deginomės J J J Pirmą kartą išsimaudžiau Baltijos jūroje. EINA SAU KAIP ŠALTA.

Pirmasis saulėlydis

Vakare vyko talentų vakaras. Mokėme šokti sirtakio ir kaubojaus šokio. Šis mūsų talentas buvo įvertintas stovyklo uždaryme, tad gavome dovanų, kurias suvalgėme per 5 minutes J Po to iki 1 valandos šėlom diskotekoje ant jūros kranto, tad užmigti buvo tikrai lengva.

Pilna jėgų

Trečiąją dieną keliavome į žygį. Aplankėme tvirtovės griuvėsius, prisižiūrėjome gintarų…Per uždarymą mūsų delegacija (tiksliau mūsų vadovė) parodė iniciatyvą sutvarkyti pajūry… Kitas jaunimas labai entuziastingai priemė šią idėją (klausė, kur mūsų autobusas… gal padangas norėjo subadyt?) . Aprankioję papludimį bei stovyklavietę pagaliau buvo pradėtas stovyklos uždarymas ir išvykome namo!!! 4,5 valandos teko važiuoti namo. Atsižaidžiusios ALIAS, prisivalgiusios submarinų grįžome. Kitais metais stovykla vyks Plungėje.

Stovykla turėjo minusų.Viskas visada vis vėluodavo, programa buvo pernelyg laisva, stovyklos taisyklėmis mažai kad vadovavosi.

Tvirtovė. Graffiti labai įsilieja į bendrą vaizdą

Gintaras “Afrika”

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar