BlogasPavadinimas

Priklausomybė

<![CDATA[Mane kankina priklausomybė obuoliams… Ji nuslopsta metų bėgyje, bet rudenį suaktyvėja iki to, kad net išsiputus pilvui ( atrodau kaip  nėščia) vis tiek kramtau obuolį. O dieve, kaip man dabar yra bloga. Valgau tol kol namie jų nelieka, o tada skundžiuosi likimu ir tuo, kad mama vėl atvežė  jų iš sodo.

Tai ne vienintelė mano priklausomybė. Kita -papuošalų sau darymas, kuriam kasdien skyriu mažiausiai 2 valandas (bežiūrint televiziją dažniausiai).



Susidomėjau papuošalų gamyba prieš 3 metus, bet tiesiog susidomėjimo man neužteko. Mano didžioji papuošalų gaminimo mokytoja yra… INTERNETAS. Dieve, čia tiek visko galima išmokti, tiesiog reikia netingėti,googlinti ir net step by step kai kurių papuošalų gaminimo pamokų rasi. Kai jau pramokau įvairiausias technikas, tada pradėjau improvizuoti: pėdkelnių karoliai (tokie kaip ties rausvi), iš žieminių batų sagės, apyrankės ir t.t. Jei susidomėjai ir nori sau susikurti ką nors gražaus, štai adresai, kurie tikrai padės. Teliks susirasti laiko tam :)

]]>

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar