LABAS RYTAS! 😀

Neturite pusryčiams idėjų? Pasiūlysiu!
Grikiai su šparaginėmis pupelėmis
4 šaukštai nevirtų grikių, pusė didelio svogūno (arba vienas vid.dydžio), 200 g marinuotų šparaginių pupėlių, 40g sviesto, pipiriukų, prieskonių mišinio
Išsivirti grikius arba iš vakaro juos užpilti verdančių vandenių ir palikti. Šitaip išsisaugo vitaminai ir kt. geri dalykai. Tada svieste pradėti kepinti supjaustytą svogūniuką, po poros minučių įmesti ir šparagines pupeles. Kepinti 5 minutes. Įmesti žiupsnelį pipirų ir gerą žiupsnį prieskonių mišinio. Išmaišyti, supilti išvirtus grikius ir dar kartą gerai išmaišyti. Dar keletą minučių pakepinam viską kartu. Joks stebuklas, bet skanu 😀
Comments are closed.