Taip stengiausi, taip dariau aš tą morkų chalvą, bet deja gavosi tik morkų košėlė su riešutais ir razinomis. Bet ji buvo skani. Visiškai nusivylusi savo, kaip kulinarės sugebėjimais, nusprendžiau grįžti prie pačio elementariausio maisto- sumuštinių. Bet norėjau pasinaudoti 52 skanių savaičių receptų katalogu,tad jie gavosi ne tokie jau ir prasti:)
Recepto autorius Aušra iš Didelių ekperimentų mažoje virtuvėje.
Reikės: Keletos riekučių batono, 2 obuolių, 1 š. grietinės, 1 a.š. cukraus, sviesto.
Pirmiausia aptepame batono riekutes plonu, plonu sviesto sluoksniu iš abiejų pusių. Obuoliukus nulupame ir sutarkuojame, tada sumaišome su grietine ir cukrumu. Visą šią masę dėdame ant batono riekučių ir kepame orkaitėje apie 5min, tol kol batono riekelės paskrus, o masę pradės ruduoti.
Labai skanu. Kitąkart vietoj paprasto cukraus dėsiu vanilinį- dar skaniau bus
Comments are closed.