BlogasPavadinimas

Guetta, Guetta, Guetta

Jau išsimiegojau, išsigulėjau vonioje, kojų ištinimas ir raumenų skausmas atlėgo,tad galiu mėgint sklandžiai surašyti įspūdžius iš vakarykščio David Guetta koncerto.

Amžius

Didžioji publikos dalis- nepilnamečiai. Iki vidurnakčio atrodė, kad amžiaus vidurkis 17 metų, nors kai pradėjo groti David publika pagausėjo ir “paseno”. Turbūt jauniausias dalyvis kokį teko matyt buvo 14 metų. Kur apsauga žiūrėjo?

Gėrimai

Kad kainos didelės, savaime suprantama (vandens buteliukas 5lt), bet tai nesutrukdė David Guett’os gerbėjams  frazei “Alkoholis liejosi laisvai”, suteikti tiesioginę prasmė (kartais jis liedavosi ir ant negeriančių gerbėjų). Juokingiausia, kad šiukšliadėžės prie išėjimo iš salės buvo pustuštės, o šokių aikštelėje reikėdavo prasispardyti plastikinę tarą iš po kojų.

Šviesos ir efektai

Trūko dūmų. Buvo ugnies, lazerių… Įspūdingiausia  buvo tokia balta šviesa, nuo kurios viskas atrodė lyg siurrealistiniame pasaulyje.

1241408845jkal0874

Apšildymas ir atšaldymas

Guettą “apšildė” Ignas, kuris yra vienas iš geriausių Lietuvos Dj. Tai ką jis grojo “užveždavo” pirmą valandą, bet antrą, trečią jau pasidarė monotoniška ir nuvargino. Atsišok tu tiek, kai dar žinai, kad dar bus David. “Atšaldė” Mike Tsoff ir Jovani , kurie grojo po David Guettos ir kuriems mes jau nebeturėjome jėgų, tad nustriksėjome(teisingiau0 nušliaužėme)  namo. Apšildymas-atšaldymas trūko apie 4 valandas.

DAVID

Nuostabus, nerealus. “Atsitaškiau” nerealiai.  David Guetta irgi “taškėsi” už pulto. Nuotaika, kuria jis sukūrė Siemens arenoje, buvo tobula.  Gaila, kad nesugrojo “Distortion”,” Money”, bet “The World ir mine” atpirko šias dainas.  Jis grojo 3 valandas ir jei ne Ignas, būčiau ir tas tris valandas atšokusi, bet jėgos nebeleido ir antrą valandą nakties   kojos jau pradėjo linkti, galva svaigti…

1241408854jkal1032

Išvados

Koncertas puikus, bet… jei tai nebūtų dovana, būtų gaila pinigų. Nemėgstu aš tiek šokti (net šiaip į šokius nevaikštau), tad tos 7 valandos buvo mano kantrybės ir ištvermės išbandymas.

YouTube Preview Image


Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar