BlogasPavadinimas

Greitukas#3

1. Keletai dienų išlėkiu į Žemaitiją. Dalyvausiu ten pat kur ir praėjusiais metais buvau, tik šįkart akademija vyks Plungėje.  Labai mėgstu klausytis žemaičių tarmės, tad turėsiu progą jos atsiklausyt užtektinai.

Karoč, medy tup varna pripėšus, kažkon murm…pasižiūr į veiną sparną, žiūr jouds, pasižiūr į kėta – yrgi jouds, tai varna saka: “blėd aš Betmans”

2. Mane džiugina, kai mano parašyti įrašai   gauna atgalinę reakciją. Įrašas apie neperspektyvius, bet laimingus užsidirbo netgi du! Vieną iš vintažinės gincherry, kitą iš vienotokio.

dscn2844

Tekšt, tekšt… Akimirka iš sodo

3. Jau įvykdžiau vieną iš vasaros darbų- 13. Pakavau vėją ir kitus mokiau.  Išsiaiškinau, kad tikslaus santykio tarp fairy, glicerino ir vandens norint išgauti burbulus- nėra. Pagal nuojautą reikia pilti ir tada išeina burbulai kaip reikiant:) Kadangi pati nefotografavau, tad dabar išsireikalaut nuotraukų- sunkoka. O jų turėtų būti daug, nes kaip man sakė albertina, buvo fotografų rojus 😀 Kai tik “susišaudysiu” nuotraukas- papublikuosiu, o kol kas tik ši.

img_1130

Supakavau vėją!!!

5. Praėjusią savaitę su draugais surengėm labai linksmą ir įdomią iškylą-fotosesiją ant šešiaaukščio daugiabučio stogo. Tai tas pats stogas, ant kurio ruošiuosi įvykdyti 6 vasaros darbų punktą- deginimasį.

dscn2750dscn2752dscn2773dscn2774dscn2768dscn2667

Tai tiek. Sėkmės visiems Login’e ar tiesiog- pirmoje vasaros savaitėje :)

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar