BlogasPavadinimas

Stebuklinga daili suknelė…

… nėriniuota, nėriniuota ir marga.

neringa-mamos-sukneles

Saulytė nešvietė- į lauką nekvietė. O iš tikrųjų- tinginys buvo mane apėmęs, tad nors ir šilta šiandiena buvo, bet likau namie ir spintą tvarkiausi.  Atradau seną suknelę, kurią jau kažkada buvau aptikusi  tarp mamos jaunystės drabužių sode. Nors ji ne tokia, kokia apdainuojama Tele BimBam dainoje, bet vis tiek savito žavesio turi.

dscn3336

Bet žavesio neužtenka, kad aš ja į gatvę apsirengusi išeičiau. Naudodamasi proga, kad nėra mamos (ji neapkenčia, kai kas nors naudojasi jos siuvimo mašina) persisiuvau šią suknelę. Teko patrumpinti, pasiaurinti, beto rankovės nepatiko. Kadangi mano sugebėjimai siūti minimalus, tad  liko “broko” . Netyčia pernelyg nutrumpinau ją,  tad nuo  staigesnio apsisukimo  ši suknelė dabar tampa truputeli nepadori. Bet gi vasara!!! Prie suknelės puikiai tinka jau  seniau nučiuptas diržas  secondhand’e (1lt). Deja matosi, kad ant liemens jis man per platus, tad teko  naują skylę dirže išdurti.

dscn3345

dscn3357

P.S. Kas geresnio vyks Vilniuje sekmadienį- pirmadienį? Kadangi ten apsilankau vis rečiau ir rečiau (mikriuko kaina- 9LT) , stengiuos nuvykus kuo daugiau aplakstyti. Kol kas planuose dantistė, donorystė, burbuliatorius.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar