BlogasPavadinimas

Kai mano mintys bėga toly…

YouTube Preview Image

Parašiau šį įrašą daugiau nei prieš metus, o komentarų vis dar atsiranda. Turbūt todėl, kad tą įrašą google pateikia antroj vietoj, pagal paiešką ieškau vaikino. Retorinis ten teiginys, retorinis… bet miela, kad žmonės (t.y. vaikinai) nori pagerinti mano įvaizdį prieš mamą. O mama jau susitaikė, kad aš nei šiokia, nei tokia. Išgyvens. Du žentus turi, tai kam trečias?

YouTube Preview Image

Ryt galėsiu atšvęsti, kad jau vienerius metus nevalgau mėsos. Iki tol kol nepradėjau nevalgyt maniau, kad neįmanoma atsisakyti mėsos. Dabar jau žinau kaip yra. Rezultatai: pradėjau valgyt įvairesnį maistą ir susidomėjau maisto ruoša, sąžinės negraužia. Taip pat supratau, kiek netolerantiškų ir įkyrių žmonių yra aplink mane, kuriems tiesiog norėdavosi sušukti “Ką noriu, tą ir valgau. Juk gi tau netrukdau!!!”. Taip pat atidžiau pradėjau  žiūrėti į tai ką mes valgome, iš ko tai yra pagaminta ir šiaip daugiau skaityti literatūros apie maistines medžiagas, vitaminus, konservantus. Neigiami dalykai? Nėra :)

Jau sugalvojau, kad šią simbolinę progą švęsiu visą savaitę. Kaip? Atsisakysiu pieno produktų ir medaus. Pažiūrėsiu kaip seksis. Juk lygiai taip pat prasidėjo su mėsos atsisakymu. Galvojau, tik savaitei… Po pusmečio jau ir kiaušinių teko atsisakyti (po Earthlings norisi išvis iš Žemės išsikraustyt).

YouTube Preview Image

Jei galėtum ar norėtum žvilgtelėti į tai kur ir koks busi po 5 metų? Aš norėčiau, nes mano ateitis vizija tokia miglota, kad net baisu. Aš net nenumanau, kur busiu, ką veiksiu… Tai mane gąsdina. Mamos padrąsinimai “aš žinau, kad tu daug pasieksi” nepadeda, nes jaučiu spaudimą. Be to nežinau, kur gi aš pasieksiu tuos daug ar mažai. Vis šokinėja mintys nuo paprastų dalykų (bet tada jaučiuosi neišnaudojanti savo potencialo) iki nepaprastų( abejoju ar jie mano nosiai ir ar tikrai to noriu). Kaip bus, taip bus…bet Justina nepražus…

YouTube Preview Image

Taip ir bėgioja mano mintys toly… Niekaip negaliu jų sugaudyti. Nebent pasileidžiu kokį smagesnį garsą ir tada  jos pačios leidžiasi pagaunamos.

P.S. Nuo ryt pradedu akciją “5 dienos be kompiuterio ir televizoriaus”.  Iki!!

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar