BlogasPavadinimas

Lengvai Suknisanti Gyvenimą

Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 5 d.

Slaptų pavojų, užmaskuotos agresijos metas, kai lengva tapti nežinojimo, patiklumo auka ( Na ir kur buvo mano protas, kai sugalvojau padaryti kai ką gero savo gimnazijos labui. Buvau pamiršusi, kad tam tikrose švietimo įstaigose bet kokiai iniciatyvai daromos įvairiausios kliūtys. O dar sako, kad jaunimas nenori būti aktyvus ir pilietiškas. Jam neleidžiama tokiu būti.  ). Šiuo metu geriau niekam nekristi į akis, nesiimti nieko nauja, nekurti ateities planų – galite iš esmės suklysti, pakenkti būsimam reikalui, užprogramuoti būsimus nuostolius(Niekados gyvenime daugiau nieko nedarysiu gimnazijoje ar gimnazijos labui. Ačiū, Dievui, kad tai paskutiniai metai šioje Lengvai Suknisančioje Gyvenimą švietimo įstaigoje.).

Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs( Strigs, nes gimnazijos politika tokia- geriau iš vis nieko nedarom, nes ” jei” kas nors atsitiks, bus pasaulio pabaiga). Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų ir agresijos ( Atsisakyti? Gerai, o įvairiausių pykčio išlaisvinimo idėjų buvo…).

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų(taip ir atsitiko!!!), kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Vandenis (01 21-02 20). Mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jei ne viskas pavyks, ir neslėgs atsakomybės našta dėl neįvykdyto pažado.(ne dėl manęs nepavyko ištesėti pažado, bet nuliūdau). Neskubėkite vairuodami, įsimylėdami(dar ne vakaras).

Ir dar sako, kad horoskopais negalima tikėti.

Šiandien aš labai pikta. Organizavau kraujo donorystės akciją savo gimnazijoje, bet dėl įvairiausių valdžios baimių ji neįvyks. Mano gimnazijos politika tokia- geriau nieko nedarom, tam kad apsidraustume nuo bet kokių nesėkmių ir nelaimių. Gerai, kad taip nusprendė ir pasakė šiandien, o ne ryt ryte, kai akcija turėjo vykti.

Uhh… Kokia aš pikta ne tik ant gimnazijos, bet ir ant savęs. Jau prieš porą metu pamačiau, kad LSG (Lauryno Stuokos- Gucevičiaus arba Lengvai Suknisančios Gyvenimą) gimnazijoje NEĮMANOMA ką nors daryt. Bet tikėjausi, kad per porą metų bus kas nors pasikeitė. Nė velnio.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar