BlogasPavadinimas

Svajonių fabrikas

DSCN0474DSCN0472

Ar gaudydavote vaikystėje tuos pūkelius, kurie atrodo buvo nusileidę iš debesų? O sugavę, ar pasišnibždėdavote jiems norą ir paleisdavote? Aš taip darydavau, bet nejaučiau nusivylimo atradusi, iš kur jie atkeliavo. Anaiptol, aš pamaniau, kad atradau tikrą svajonių fabriką.

Kiekvieną vasarą paleisdavau į dangų šimtus norų. Daugelis jų buvo  per rimti mano amžiaus vaikui : prašydavau savo šeimai ramybės, džiaugsmo, pasitikėjimo… Daug kas išsipildė, nors turbūt net ne tais būdais, kuriais tikėjausi.

DSCN0491DSCN0492

Dabar vėl svajoju, nes tai daro mane laiminga.  Iš tikrųjų koks tas mano galutinis ir didysis troškimas yra, net pati nežinau. Jaučiu, kad noriu  prisidėti  prie to pokyčio vykstančio pasaulyje, kuris privers pasukti žmoniją kitu, geresniu keliu. Tiksliai kaip tai padaryti, dar nežinau, bet turiu kryptį, kuria turiu laikytis. Bet… ima ir prabyla racionalusis protas. Jei toliau sieksiu svajonių, galiu nuvilti savo artimuosius. Jei ir toliau sieksiu svajonių, manęs apims/nepaliks jausmas, kad kažkur nespėjau, kažką praleidau.

Šiuos “jei” bandau užslopinti, galvodama, kad tik aš  gyvensiu savo gyvenimą ir jei atsisakysiu progų siekti svajonių, prarasiu laimę.

DSCN0476

Kiekvienas žmogus yra vertas tiek, kiek vertas tikslas, kurio jis siekia. Markas Aurelijus

Štai tokiomis nuotaikomis gyvenu, pildydama EST anketą…

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar