BlogasPavadinimas

Laimingos akimirkos viliojimas

Pastaruoju metu man trūksta laimingų akimirkų. Juk žinote jas. Tik jų metu jautiesi visiškai laimingas, lyg pats spinduliuotum laimę ir pozityvumą. Viskas, kas ne taip, atrodo nesvarbu ir ta akimirka norisi gyventi  kuo ilgiau.  Depresija ir kitos velniavos mano galvoje nesilanko, bet labai daug “nešvarumų” aplink mane susikaupė. Būtent tokios akimirkos juos nuvalo ir vėl esi pasiruošęs mylėti savo gyvenimą.

Vis vilioju tą akimirką. Tai pabėgusi iš fizikos, nusipirkusi senų bandelių ir šokolado, einu maitinti  antyčių (šokoladas man, ne joms;)). Taip pat bandau užuosti, kuo kvepia apšerkšnijusios slyvos šakos ar net  paraginu draugus su manimi švęsti žiemą. Skaitau knygas, kurios turėtų būti ypatingos, bet jos man atrodo tik vidutinės. Einu į spektaklius, norėdama “papenėti” sielą, bet tik nusiviliu, nes tikiuosi vis per daug.

Sugebėjau prisivilioti tik keletą gražių akimirkų, bet laimingos- ne.

Ką darau toliau? Bandau pamiršti, kad man jos reikia ir pasineriu į transą (gyvenu užsikasiusi vadovėliai, sąsiuviniais, mokausi egzaminams ir taip neleidžiu  sau apie nieką daugiau mąstyti). Liūdna, bet negi turi geresnį pasiūlymą?

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar