BlogasPavadinimas

Japoniški koldūnai “Gyoza”

Toliau treniruojuosi maisto ruošimo srityje. Šįkart sudomino atrastas receptas, o kadangi “Maximoje” pievagrybių akcija, tad susiruošiau jį išbandyti. Pagal savo mitybos įpročius mėsą pakeičiau didesniu kiekiu pievagrybių ir daržovių.

Tešlai reikės:

200g miltų, 50g manų, 170 ml vandens, žiupsnelio druskos.

Įdarui:

200gr Pekino arba “Savojos” kopūsto, 2 skiltelės česnako, 2 vidutiniai raudoni svogūnai, gabalėlis tarkuoto imbiero, 200gr pievagrybių, 2 šaukštai sojos padažo, druskos, juodųjų pipirų.

Tešlai skirtus ingridientus sumaišome,  gerai perminkome rankomis ir paliekame šaltoje vietoje išbrinkti 30-60 minučių.

Įdarui kopūstus ir grybus apverdame kol suminkštės, susmulkiname. Sumaišome su susmulkintu, pakepintu svogūnu, susmulkintu česnaku. Įmaišome imbierą, prieskonius ir sojų padažą.

Iškočiojame tešlą (ji turėtų būti minkšta ir truputėli lipni) ant miltuoto pagrindo, pudeliu spaudžiame skritulius, dedame po šaukštelį įdaro ir užspaudžiame kraštelį. Į keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus, sudedame koldūnus, palaukiame, kol jų pagrindas šiek tiek apkeps (iki 5 minučių). Tada įpilame puodelį verdančio vandens ir uždengę keptuvę, troškiname dar 5-7 minutes.

Koldūnus valgome su sojų padažu, į kurį įmaišykite šiek tiek sezamų aliejaus, svogūnų laiškais.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar