BlogasPavadinimas

Turkiškas ryžių ir kopūstų troškinys- kapuska

Šįkart mėginau pasigaminti turkišką patiekalą pavadinimu kapuska. Receptas rastas čia. Tikrai skanus, sotus troškinys.

Reikės:

1 vidutinio dydžio kopūsto,

1 svogūno,

3 skiltelės česnako,

4  valgomieji šaukštai ryžių,

1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos,

1 valgomasis šaukštas ypač aštraus pomidorų padažo arba pastos,

druskos, raudonųjų pipirų, imbiero ir raudonėlio,

2lvandens,

truputėlis alyvuogių aliejaus.

Supjaustome kopūstą (didesniais gabaliukais), supjaustome svogūną ir česnaką. Pakepiname juos  3-4 minutes keptuvėje su truputėliu alyvuogių aliejaus, tada sudedame ir kopūstus ir dar 5 minutes kepiname. Įberiame  prieskonius. Įpilame pomidorų padažą, pastą ir ryžius. Sumaišome ir užpilame vandeniu. Troškiname apie 10 ar daugiau minučių, kol kopūstai ir ryžiai suminkštės.  Skanaukite.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar