BlogasPavadinimas

Trupinėliai ir lašeliai

Drop by Kitus

Cukraus trupinėlis

Vakarop, apie 18 valandą tai prasidėdavo- beprotiškas noras, ko nors saldaus. Bet aš stipri ir laikausi savo pažado, nevalgyti saldumynų. O mintys tik ir sukasi apie medų ir kilogramą “Karvučių” spintelėje… Liko 2 dienos! Rezultatais jau dabar galiu džiaugtis, nes oda truputėli susitvarkė (bet ne tiek, kiek tikėjausi). Be to pasidariau išvadą, kad cukraus atsisakyti yra nesulyginamai sunkiau, nei mėsos :)

Prakaito lašelis

Šiandien turėjau pirmąją abiturientišką įskaitą- kompiuterinio raštingumo. Su pagalba iš šalies, ją įveikiau. Nors jos išlaikymas beveik nieko nereiškia, bet mačiau susirūpinusių klasiokų veidus. Kas bus, kai egzaminai prasidės? Aš kol kas jaučiuosi ramiai, bet gal pasislėpęs jaudulys prasiverš tada, kai visiškai nesitikėsiu?

Laimės trupinėlis

Jau gyvenu atostogomis! Deja, tai nebus “nieko nedarau” atostogos, nes tai savaitei jau prisiruošiau šūsnį testų, tekstų analizių, anglų gramatikos ir istorijos vadovėlių, kuriuos turiu perskaityti ruošiantys olimpiadai. Bent jau į mokyklą nereikės eiti.

Kraujo lašelis

Perskaičiusi pasvarstymus apie kraujo donorystę, susisiekiau su kraujo centru ir pasiteiravau, ar neorganizuos penktadienį Vilniuje akcijos. Labai retai dabar kada užsuku į sostinę, o penktadienį porą laisvų valandėlių turėsiu, bet ne tiek, kad iki Antakalnio nužingsniuočiau. Taigi, Big’e vyks akcija (nuo 15 iki 20 val.), kurioje pamėginsiu sudalyvauti. Deja, man ne visada tai pavyksta, nes būna pritrūksta kraujyje hemoglobino. Pastarąsias savaites sąžiningai geriau dilgėlių arbatą ir vengiau pieno produktų, tad turėtų pasisekti.

RSS trupinėlis

Nuostabus,  išradingas DIY tinklaraštis – P.S.- I made this. Kai tik atrasiu laiko, būtinai ką nors pasidarysiu sau;)

Lašelis  išminties


Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar