BlogasPavadinimas

Pyragėliai po skiepų

Štai ir dar viena, abiturientiška prievolė įvykdyta. Pačio kalbėjimo nebijojau, bet neramino tai, kad mano kalba labai jau paprastutė. Pasirinkus temą “Asmeninis knygų dešimtukas”, vieninteliu argumentų šaltiniu tapau aš pati. Tad perskaičiusi savo klasiokių kalbas, tokiomis temomis kaip emigracija ir  kultūra, išsigandau.

Įskaita buvo kaip skiepai. Tikėjausi, kad skaudės, bet taip nebuvo. Tad apimta palengvėjimo, namie pamėginau, ką nors pasidaryti iš šaldiklyje tūnančios bemielės suoksniuotos tešlos.

Pyragėliai su braškėmis

Reikės :

Bemielės sluoksniuotos tešlos (200gr), cukraus, konservuotos braškės(100gr), truputelis miltų, braškių skonio želė tortui.

Tešlos lapelius atšildome. Stalą pabarstome miltai, kad neliptų prie stalo ir tada perkočiojame tą tešlą( bent jau man tie lapeliai per stori). Susipjaustome ją į kvadratėlius ir ilgus stačiakampius. Braškės sutriname ir sumaišome su pakeliu želės tortui.

Į kiekvieną kvadratėlį dedame po šaukštą sutrintų braškių, sulenkiame į trikampiuką(stačiakampiai- kvadratiniai pyragėliai) ir GERAI suspaudžiame kraštus. Būtent šioje dalyje man reikia pasitreniruoti, nes nepakankamai gerai buvau suspaudusi ir keli pyragėliai prairo.

Pyragėlius kepame įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių. Skanaujame pasibarsčius cukraus pudra.

Labai skanu;) Kadangi sluoksniuotos tešlos dar liko, ruošiuosi išmėginti įvairius įdarus.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar