BlogasPavadinimas

Puikios akimirkos 15/52

Gera pasinaudoti galimybėmis pakeisti aplinką ir išmėginti savo socialinius įgūdžius. Pripažinkit, juk jie tikrai “atbuksta”, dėl pastovaus būvimo tarp saviškių. Prieš porą dienų dalyvavau respublikinėje istorijos olimpiadoje. Nelabai man ten pasisekė, nes kad ir kiek daug skaičiau, viskas daugiausiai priklausė nuo sėkmės. Šįkart ji, išdykėlė, nusprendė mane palikti vieną;)

Nepaisant to, turėjau galybę puikių akimirkų. Pirmiausia mano minėtieji socialiniai įgūdžiai. Didžiuojuosi, kai matau, kad išmokau pasinaudoti galimybėmis patirti, pasilinksminti ir elgtis taip, kaip šiaip man neįprasta. Mano naujametiniai pažadai vis dar neužmiršti.  Taip pat susipažinau su labai įdomiais žmonėmis, su kuriais tikiuosi dar ne kartą susitikti.

Antra, pamačiau nuostabų filmą, apie kurio buvimą net nenumaniau. “Žingsniai naktį” – tai 1962 metų Raimondo Vabalo filmas, kuris nustebino mane intriga ir puikiu siužetu, nustelbiančiu tai, kad filmas nebuvo pačios geriausios kokybės. Tai istorija apie jaunuolius, kurie 1943 metais pasiryžo pabėgti iš Kauno IX fronto. Verta pamatyti!

Trečia, apsilankiau Seime, kuriame dar nebuvo tekę būti. Olimpiados dalyviams apie nepriklausomos Lietuvos parlamentą pasakojo Č. Juršėnas. Vėliau turėjome progą paklausinėti jo to, kas mus domina. Penkių įdomiausių klausimų autoriai gavo jo karikatūrų knygelę su autografu. Gal tai skambės keistai, bet aš tikrai vertinu tokius dalykus. Nepaisant kritikos, tai žmogus, kuris savo gyvenime yra daug pasiekęs, o knygelė lentynoje primins man jo pakštelėjimą į  žandą:D

Puikios praėjusios savaitės akimirkos tinkamai nuteikiančios anglų kalbos įskaitai trečiadienį;)

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar