BlogasPavadinimas

Pradinių klasių pranašystės

Tvarkau savo mokyklinį turtą, sukauptą per 12 metų. Ypač smagu, kad išsaugojau visas, visas pasiekimų/pažymių knygelės. Pačios įdomiausios pirmosios keturios, kuomet pažymių dar nerašydavo, o rašydavo pasiekimus.  Labai keista skaityti mokytojų atsiliepimus apie tai, koks buvai prieš 12-8 metus. Dar keisčiau, kad kai kas per dešimtmetį, net nepasikeitė. Tad stebėkite artimus savo pradinukus, nes kokie jie  yra dabar, kokiose srityse jiems sekasi, turbūt jau nebepasikeis.

Pirma klasė

Pasaulio pažinimas- “Ne visuomet mėgsta spalvinti.”(Man nepatinka būt ribojamai!)

Lietuvių kalba – “Sunkiai skiria e-ė. Galėtų rašyti tvarkingiau. Skaitymo įgūdžius turi labai gerus, perskaitė labai daug knygų.”(Iki šiol sunkiai skiriu :D)

Antra klasė

Matematika- “Ne itin sunkiai sprendžia netipines užduotis, tekstinius uždavinius. Jei būtų daugiau susikaupusi per pamokas- daugiau išspręstų papildomų užduočių” (Nesusikaupusi= plepi)

Dailė ir darbeliai- “Justės darbeliai įdomūs, savitai atlikti. Daug įdėta kūrybiškumo, nepagaili laiko. Ne visuomet tvarkingi.” (Kas tiesa, tas tiesa… )

Trečia klasė”

Lietuvių kalba- “Netvarkinga rašysena. Rašybos įgūdžiuose daug spragų. Daugiau išsiugdė sakytinę nei rašytinę kalbą” (Liūdna, kad per 9 kitus metus, tai nepasikeitė…)

Matematika- “Pati savarankiškai daug nesprendžia, paprastai- su klase. Gabumų turi, bet pritingi” (Būtent dėl to tingumo lankyti matematikos konsultacijas ir spręsti papildomai namie, nelaikiau matematikos egzamino, nors išvedė metinį pažymį- 10)

Ketvirta klasė

Etika- “Labai aktyvi išsakydama savo nuomonę, ją apgindama.  Pamokoje stengiasi kuo daugiau sužinoti” (Su savimi diskutuoti pati nenorėčiau…)

Matematika- “Pati sprendžia tekstinius uždavinius, turi loginį mąstymą. Sąsiuviniai ne itin tvarkingi. (Neįsivaizduoju, kaip sugebėdavo mokytoja iš vis perskaityti tai, ką rašiau ;0 )

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar