BlogasPavadinimas

Skaitau skaniai#15

Mirties patale nė vienas nenorės didesnės sąskaitos banke ar prabangesnio automobilio prie namo durų. Paskutinėmis gyvenimo akimirkomis galbūt gailėsimės, kad gyvenome nedrąsiai, kad maža buvo meilės ir prasmės.

∞♦∞

Kaip sako vienas senovinis dėsnis, pasaulį mes matome ne tokį, koks yra jis, bet tokį, kokie esame patys. Tad gerai pažinę save, pamatome pasaulį ir jo neribotas galimybes tarsi iš aukščiausio kalno viršūnės.

∞♦∞

Didelės sėkmės lydimi žmonės niekada nesistengia būti panašūs į kitus. Jie veikiau siekia pranokti save. Nelenktyniaukite su kitais. Lenktyniaukite su savimi. Pasiryžkite tobulėti, ir prasidės nepaprasti dalykai.

∞♦∞

Vis geriau save pažindami, susikursite savo asmeninę filosofiją, suvoksite, kas iš tikro yra gyvenimas ir kokia jūsų vieta jame. Priimsite širdin tas tiesas, kurios labiausiai jums tinka. Persismelksite išmintimi, kuri jums artimiausia. Atmesite idėjas, kurios jums neturi prasmės. Taip susikursite gyvenimo principų sistemą. Štai tada ir pradėsite švytėti.

∞♦∞

Prieš pat pergalę dažnai patiriame didžiulę nesėkmę. Nepraraskite tikėjimo. Nepasiduokite.

∞♦∞

Kad ir kas įvyktų jūsų gyvenime, tik jūs galite spręsti, kaip į tai reaguoti. Kai įprantate kiekvienoje situacijoje ieškoti teigiamybių, jūsų gyvenimas ima gerėti. Tai nuostabus sėkmės dėsnis.

∞♦∞

Gyvenime nebūna klaidų- tik pamokos. Nėra blogos patirties- tik galimybės augti, mokytis ir tobulėti. Kovodami užsigrūdiname. Skausmas gali būti nuostabus mokytojas.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0f-TVet-CraFD-coDXvl8Um8gAop_8_aZvCdGSE4N8NRzejU&t=1&usg=__yhhGL-qnIqnvKWwy1HFdM5RPYlY=

Man knygų serija “Vienuolis, kuris pardavė “Ferari” ” visad atrodė atstumiančiai. Pradėjus skaityti Robin Sharma “Kasdienės įžvalgos” , kurioje surinktos pačios nuostabiausios mintys, turėjau pakeisti nuomonę. Knyga įkvėpianti gyventi. Ne egzistuoti, o iš tiesų gyventi ir mylėti tą gyvenimą.  Perskaičius norisi nenešti jos atgal į biblioteką, o kasdien, kai tik paniūrsti skaityti ir prisiminti tas tiesas, kurios yra skaudžiai teisingos. Skaudžiai? Nes kai kuriems tai bus tiesiog knyga ” gyvenk kaip aš ir busi laimingas” , o įgimtas skepticizmas neleis jos net pradėti skaityti. O knyga iš tiesų įkvėpianti ir dvelkianti pozytivumu.

7/10 Nuostabios mintys knygoje, kurioje nėra siužeto.

Gyvenime egzistuoja tik tos ribos, kurias sau nusibrėžiame patys. Kai išdrįstame palikti savo komforto zoną ir leidžiamės į nežinomybęm atsiskleidžia tikrosios mūsų galimybės.

∞♦∞

Jeigu norite daug pasiekti, turite daug rizikuoti. Naras, ieškantis perlų, neria į tokias gelmes, kur baili siela apsilankyti nedrįstų.

∞♦∞

Elkitės taip, lyg nesėkmė būtų neįmanoma, ir užsitikrinsite sėkmę. Atsikratykite bet kokios minties apie nesėkmę- tiek materialą, tiek dvasinę.

∞♦∞

Kilniausias dalykas, kurį galite padaryti- aukotis dėl kitų. Rytų išminčiai tai vadina “esaties grandinių sutraukymų”. Jūs atsisakote egoizmo ir nukreipiate jėgas į aukštesnį tikslą, savo enrgiją ir laiką skiriate žmonėms.

∞♦∞

Niekas taip nežeidžia, kaip nebylus širdies priekaištas, jog neišnaudojome savo galimybių.

∞♦∞

Drąsa- tai nėra baimės nebuvimas. Tai veikiau ryžtas peržengti savo baimę dėl svarbaus tikslo. Gyvendami saugiame žinomybės uoste, esame gyvi numirėliai. Mūsų širdys atgyja tada, kai išsiruošiame į nežinomybę ir imame tyrinėti naujas gyvenimo sritis. Vėl jaučiame nuotykių ir gyvenimo jaudulio skonį. Prisiminkite: laimę rasite kitame savo baimių krante.

∞♦∞

Rizikuoti, vadinasi, pažadinti baimę. Kita vertusm, rizikuodami bei tirdami nepažįstamas erdves, mes pajuntame tikrąjį gyvenimo skonį. Daug rizikos-daug gyvybės.

∞♦∞

Gausos principas skelbia štai ką: kuo daugiau duodate kitiems, tuo daugiau gaunate patys. Iš savo patirties žinau, kad norėdamas daugiau gauti, turi daugiau duoti. Gausa yra energija, cirkuliuojanti pasaulyje, ir kuo jos daugiau skleidžiate, tuo daugiau jos jums grįžta. Geriems žmonėms visada sekasi.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar