BlogasPavadinimas

3/4

Praėjo daugiau nei ¾ šių 2010 metų. Per Naujus metus sukūrusi pažadų ir norų sąrašą, nusprendžiau, kad būtinai, kas ketvirtį “reziumuosiu”, kaip man sekasi jį vykdyti. Tad šįkart truputeli pavėlavusi, dėl didelių mano gyvenime esančių poikyčių, šį įrašą rašau dabar. Kitąkart jau galėsiu pasakyti, kas išsipildė, o kam pritrūko noro ir jėgų.

  • Noriu išmokti prancūzų kalba. Pažadu, kad kai tik baigsiu vidurinę- pradėsiu mokytis.

Vidurinę baigiau. Mokytis- mokiausi, bet atvykus į Prancūziją, pamačiau, kad nelabai sėkmingai. Bet iki 2011 kalbą tikrai įveiksiu.

  • Noriu pakeisti aplinką. Pažadu, kad niekas manęs  neatkalbės nuo Europos savanorių tarnybos.

Noras, kuris išsipildė!

  • Noriu nebebūti netvarkinga. Pažadu, kad jau šiandien susitvarkysiu spintą.

Didelį progresą pasiekiu būtent dabar, gyvendama viena .

  • Noriu atrasti sritį, kurios žinias norėsiu tvirtinti aukštojoje mokykloje. Pažadu, kad jos ieškosiu.

Turiu jau aiškesnę idėja. Kai “bimbinėjau” laukdama, kada išvyksiu į Prancūziją, o po to atvykus mane buvo ištikęs tikras kultūrinis/kalbinis šokas, daug kas mano gyvenime aiškiau pasidarė. Dar reik viską padelioti, apmąstyti ir pagooglinti…

Beveik iš mano kiemo. “Rosendael” Dunkerque miesto dalis, kurioje dabar gyvenu

  • Noriu būti geresne savo draugams, nes dažnai pamirštų, kokie jie yra nuostabūs. O juk nežinau, ką be jų daryčiau. Pažadu, būti liberalesnė, dažniau „pasirašyti“ tam, ką jie siūlo ir stebinti juos šiltomis smulkmenomis.

Baisu kažką teigti, nes jie skaito šį tinklaraštį. Pasakysiu tik tiek, kad tikrai stengiausi “pasirašynėti”, kad išvykusi įsitikinau, kad jie nuostabiausi, bet vat dėl stebinimo… hmmm…

  • Noriu pakeisti aplinkinių nuomonę apie save. Keista, bet gi suprantu, kodėl teko išgirsti, kad esu “ vyrų nekenčianti feministė“. Tad noriu atsipalaiduoti ir nebebūti tokiai agresyvi ir pikta. Pažadu, kad busiu tolerantiškesnė ir geriau patylėsiu, nei svaidysiuosi kandžiomis pastabomis.

Tikrai, jau seniai taip dariau J  Žmonės, kurie su manimi susipažįsta šiais metais, net neįtaria, kad aš tokia esu buvau.

  • Noriu būti patenkinta savo egzaminų rezultatais. Pažadu, kad mokysiuosi tiek, kad vėliau galėčiau pasakyti, kad padariau viską, ką galėjau.

Noras išpildytas!

  • Noriu atsispirti kitų žmonių pesimistiškam realizmui. Pažadu išsaugoti savo optimizmą ir tikėjimą, kad galiu viską.

Net neįtariau, kad čia didžiausias priešas busiu aš pati, kuomet labia užpykau ant savo “svajoklės-maksimalistės“ ir nusprendžiau, kad pasiekiau savo ribas. Bet tik kokias 3 dienas… 😀

  • Noriu daugiau jausti adrenalino ir stebinti pati save. Prižadu daugiau rizikuoti ir daryti beprotiškus dalykus.

Ojojoj… Noras išpildytas ir pildomas toliau.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar