BlogasPavadinimas

Greitukas #4

1. Gėdingos mano akimirkos…

– What french artists do you know?

Aš: -Just Edith Piaf and David Guetta…

________________________________________________

Aš: -Why they’re all the time repeating “later”? (plus tard)?

– It is not “later”(plus tard). It is “bitch” (putial).

Iš tiesų, nusišneku labai dažnai. Arba suprantu viską visai kitaip, nei kad reikėjo … Bet gyveni ir mokaisi:)

2. Jau jaučiu, kad čia namai… Žinau, kad geriausias turgus vaisiams ir daržovėms, miestelyje šalia, kuriame būnu antradieniais/trečiadieniais. Beto visada gaunu dovanų plius keletą obuolių:) Žinau, kad skanumynus reikia pirktis kitame šeštadieniniame turguje, nes būna labai pigu…  Iki namų “takai praminti” taip, kad užsimerkus jau grįžčiau. Visi garsai naktimis jau pažįstami, tad nebe krūpčioju, kad tas dujų balionas virtuvėje mane susprogdins. Mano svetainė-miegamasis tampa jaukus, nes gelsvos sienos nukabinėtos laiškais ir nuotraukomis… Jaučiu, kad po 8 mėnesių, bus keista palikti šiuos namus.

3.Blogi prancūzų įpročiai mane veda iš proto. Pavyzdžiui tas masiškas nagų kramtymas. Važiuoji autobusu ir aplink tave kokie trys žmonės dantimis panagės krapštinėja.  Taip ir aš turėjau šį šlykštų įprotį, bet daugiau niekada, niekada… Kitas jų įprotis apie nieką kitą nekalbėti, kaip tik apie kitus. Apkalbinėtojai didžiausi. Gali valandų valandas malti liežuvių apie žmogų, kuris tik ką pro duris išėjo. O blogiausia, kad aš… nesuprantu detalių, kurios įdomiausios:DBet vis tiek, tas apkalbinėjimas jau peržengė ribas.

4.Jei būčiau DJ…

YouTube Preview ImageYouTube Preview Image

5. Mane nužudys pasyvus rūkymas. Statistika : iš 32 organizacijos savanorių nerūko tik 7. Baisu. Ypač kai cigaretės čia kainuoja klaikiai brangiai, tad jie net važiuoja į Belgiją jų užsipirkti, nes pigiau. Visi mano drabužiai persismelkę cigarečių dūmais, nes neišvengiu būvimo šalia “firemens”. Rūkaliai Prancūzijoje vadinami gaisrininkais, o kadangi čia mano pagrindinė kalba kol kas yra anglų,tad patys save pasivadino “firemens”.

– You will die young.

– Yes, but I will not have Alzheimer’s disease.

Kontraargumentas tikrai stiprus, po darbo dienos  PUV/AJA (sergančiųjų Alzhaimerio liga centrai).

Sekmadienį parašysiu, koks buvo mano pirmasis kartas Paryžiuje :)

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar