BlogasPavadinimas

Mano vertingasis sąrašas

Jau savaitės bėgyje pastebėjau, kad mano prenumeruojamų tinklaraščių skaityklėje vis daugiau įrašų su sąrašais. Vienas, antras, trečias… galiausiai supratau, kad reik prie šitos nesavanaudiškos akcijos prisijungti ir paskelbti, ką gi aš labiausiai mėgstu skaityti blogosferoje.  Nuorodos į visų kitų sąrašus yra čia- Blogų reklamos savaitė . Verta paskaitinėti ir atrasti daug naujų, bet tau dar nežinotų skaitinių.

Pirmiausia statistika: Google reader’yje gyvena 100 prenumeruojamų tinklaraščių. Kai kurie jau senokai pasimirę, bet vis dar viliuosi, kad atgis. Apie 3/4 lietuviškų, 1/4 angliškų ir du prancūziški.  Pagrindinės temos: asmeniniai, mados, maisto, kelionių, knygų apžvalgų, pažįstamų (labai ar nelabai) ir politinių veikėjų tinklaraščiai.

O labiausiai man patinkantys (dažnai ir įdomiai rašomi) yra šie:

www.fmag.lt – nes ne tik gražios madų fotosesijos, bet ir nuostabūs vietų, žmonių, svajonių aprašymai.

www.pinkcity.lt– nes tai turbūt vienas iš pirmųjų ir pats populiariausias asmeninis blogas, kuriame rašoma būtent apie tai, kuo ši mergina gyvena. Knygos, kelionės, santykis su pasauliu, svarbūs asmeniniai gyvenimo įvykiai… Tinklaraštis įkvėpęs ir pačiai rašyti būtent tuo, kuo gyvenu ir neieškot, kokios tai vienos temos. Buvau, labai nustebinta, kai sužinojau, kad autorė žino mano tinklaraštį… 😀

http://psimadethis.com/– Nuostabios DIY idėjos. Nusprendusi padaryti, bent metų pertrauką visiems rankdarbiams, vis tiek negaliu nesižavėti darbais, kurie labai paprasti ir labai gražiai pateikiami čia.
www.MAKALIUS.lt– Ryainar’as turėtų jam mokėti už avialinijų populiarinimą. Įkvėpęs keliauti pigiai ir parodęs kaip tai galima padaryti.

http://nezinia.blogspot.com/ ir  http://liveyourlife.net23.net/- dvi labai skirtingos merginos (viena informatikė, kita studijuojanti gestų kalbą), bet jas sieja kitoks požiūris į pasaulį. Dažnai jis panašus į maniškį, tad gera skaityti bendraminčių pasvarstymus persipinusius su jų kasdienybe.
Pagal kokius kriterijus atrinkau? Nes kiekvienas šių tinklaraščių įrašas man įdomus, o vat su Google Reader gyventojais būna visaip :)

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar