BlogasPavadinimas

+22

  • Už lango lietuviška gegužė. Žydi slyvos, dienmiedžiai, pienės… Deja fotoaparatas laikinai pamestas, tad  net neturiu kuo paerzinti jus, pas kuriuos girdėjau neseniai net snyguriavo.
  • Namuose- tvarkymosi betvarkė. Ta dalis, kai daiktai išstumdyti, kad išvalytum dulkes, išplautum grindis. Pagaliau radau būdą, kaip “gydyti” savo netvarkingumą. O gi, kiekvieną savaitgalį laukti svečių :)
  • Plyšta batai. Iš pradžių sportbačiai, dabar jau ir pavasariniai bateliai. Priežastis- vaikščiojimas. Kolegos jau mane vaikščiojimo mėgėja pravardžiuoja ir klausia, ar iki Paryžiaus eisiu irgi.  Negaliu nevaikščioti, nes nebeperku autobuso mėnesinės kortelės (priežastis- ant nosies kabančios išlaidžios kelionės ir saulėtos dienos).
  • Aš neturiu vairavimo teisių. Net nebandžiau mokykloje jų laikytis. Priežastys nelabai rimtos, tad neaiškinsiu…bet viena iš jų- baimė. Automobilis man baisiausia transporto priemonė. Sėdžiu už vairuotojo, nes tai saugiausia vieta. Visada prisisegusi (o FR tai netgi privaloma). Deja čia dviratis- irgi lygiateisė transporto priemonė, tad juo negalima važiuoti šaligatviu, o reikia keliu. Daugumoje vietoje yra dviračių takai atžymėti, bet vis tiek baisu. Ypač, kai reikia keisti linijas, arba tie prakeikti žiedai…Labai baisu su dviratuku važiuoti priešais autobusą, arba bandyti laukti kol mašina leis įsukti. Kaupiu drąsa dar kartą pamėginti į darbą tuos 8 km įveikti dviračiu.
  • Jaučiu, kad keičiasi mano tikslai, mano šūkiai. Dabar jie “Gyventi įdomiai” , “Rytoj mirsi”, “Sek paskui baltą kiškį”, “Išdrįsk. Patirk. Prisimink”… Keičiuosi aš.
  • Balandžio ateinantys svarbiausi įvykiai : 04.03 Karnavalas su ESV savanoriais, 04.09 – kelionė arba į Oostende arba į Arras, 04.15 Stromae koncertas, 04.22-05.01 pietų Prancūzija.

Gyveti įdomiai!

Tikiuosi atrasiu laiko ir kitą savaitę aprašysiu karnavalą, kuriame jau teko dalyvauti ir dar dalyvausiu ryt.

 

 

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar