BlogasPavadinimas

Challenge accepted!

Kadangi keliaudama aš nakvoju pas nepažįstamuosius, tad ir keliautojai užsuka pas mane kartkartėmis. Šįkart tai buvo vaikinukas Kyle iš Amerikos. Jam tai pirmas kartas Europoje, man- pirmoji pažintis su amerikiečiu.

Tai turbūt įdomiausias sutiktas žmogus per visą mano europinės savanorystės laikotarpį. Į tiek klausimų nebuvau atsakiusi nuo mokyklos laikų.

– Why are you eating pizza with ketchup?

-Why not? It’s normal to eat pizza like this in Europe

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

-What do you do, when you feel lonely?

– I stop feeling lonely and be awesome instead ( idėja priklauso Barniui, kuris buvo cituojamas laaaabai dažnai, nes susitiko du gerbėjai…)

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

– What drives you in your life?

–  Opportunities. Every morning I wake up and I know, that are so many opportunities in this world and I can use them to make my life interesting.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

–  What would you do, if you knew that you would die after two years.

– Definitely-  I wouldn’t  study. I would try to use every day to do, what I was planning for all my life- travel and meet as much as possible people.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

– How can’t you like Titanic?

– How can you  like it?

– You are so heartless….

– Some people say like this, but I’m sure, that something  is bumping in my chest.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*Ir daug kitų…

http://4.bp.blogspot.com/_DFJ5DWhY2q0/TRoZdRE98pI/AAAAAAAABH4/op_5GbCdvvY/s640/Barney-Stinson-2.jpg

Jis bandė pažinti europietę, o aš patvirtinti arba paneigti susikurtus stereotipus apie amerikiečius (žinau, žinau, kad pagal vieną negalima spręsti, bet...). Pasitvirtino- arogantiški, nes gyvena stipriausioje šalyje pasaulyje, kas dedasi kitur jiems nesvarbu, geografijoje- nuliai (jis manė, kad rytų Europa yra šalia Indijos ir todėl ten negalima gerti vandens iš čiaupo). Klausiau, ar išties pas juos ten tiek daug žmonių su antsvoriu. Atsakė, žiauriai palygindamas “Taip dažnai, kaip Europoje žmonės žudo save rūkydami, taip Amerikoje persivalgydami”.  Nepasitvirtino- paviršutiniškumas ir dviveidiškumas. Tas vaikinas buvo nuoširdus ir nieko nebandė vaidinti 😀

Baigęs studijas suprato, kad privalo lėkti  pasaulio pamatyti, kitaip niekados neprisiruoš. Taip pat stengiasi vadovautis “YesMan” idėja ir priimti visus pasiūlymus. Geriau, jam to nereikėjo sakyti! Labai vėjuotą dieną nusprendėm nueiti pasivaikščioti pajūriu ir pasižvalgyti į senus bunkerius. Priverčiau ant kelių užlipti, tam kad padaryčiau nuotrauką jo draugams. Tada įbridusi į vandenį, pasiūliau, kad ir jis pasinaudotų proga pabraidžioti Šiaurės jūroje. Spyriojosi (toks perdėtas švaruolis ), bet perfrazavau, kad tai iššūkis. Įbrido ir po kokių 15 minučių jau visai ne toks šaltas vanduo pradėjo atrodyti. Tad sugalvojau naują iššūkį, kurio maniau jis tikrai nepriims, nes tai reikštų, kad ir man tai reikės daryti – “Šokam į jūrą?”

http://images.stylinonline.com/t-shirt-how-i-met-your-mother-challenge-accepted.jpg

 

Tai vat, atidariau maudymosi sezoną, labai šaltoje ir banguotoje jūroje. Vėliau teko su šlapiu apatiniu trikotažu, bent jau po sausa, bet smėliu aplipusia suknele, kulniuoti iki namų ir svajoti apie šiltą dušą. Kyle sakė, kad tokių spontaniškų dalykų jis šiaip nedaro, tad mažo Šiaurės Prancūzijos miestelio ir keistos merginos iš Lietuvos, jis niekad nepamirš 😀

Išties, labai gražų komplimentą jis man pasakė. Kad žavisi mano stipriu tikėjimu ir ryžtu gyventi taip… efektingai. Liepė niekados nesikeisti.

Nuostabus savaitgalis! Vėl.

Po savaitės bus kitas. Nujaučiu.

 

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar