BlogasPavadinimas

LT’tripas #1

Ar galima keliauti, patirti keisčiausių nuotykių, sutikti įvairiausių žmonių ir įgyti neužmirštamų prisiminimų Lietuvoje? Tikrai taip.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/299023_2118461760210_1205734072_32096078_3733646_n.jpg

Keliaudama po Europą, sutikdavau žmonių, kurie kažkada lankėsi Lietuvoje. Būdavo gėda, kai suprasdavau, kad jie mano šalies yra matę daugiau nei aš. Pasiryžau šią vasarą bent dalį šios gėdos sumažinti ir pirmąkart apsilankyti Klaipėdoje, Kuršių Nerijoje ir Šventojoje. Į maršrutą buvo įtraukta ir Naujoji Akmenė, kuri daugumai buvo nesuprantama kryptis (bei labai nepakeliui), bet buvau pažadėjusi aplankyti seną pažįstamą, o jei ne… Nesvarbu, eilinis sandoris ar lažybos, kurių mano gyvenime per daug.

Planavome išvykti dviese (su mano ypatingąja drauge Tare), bet po kelionės išvakarių, kurias praleidau su savo naujais draugeliais iš Mėnuo Juodaragis genties, prie mūsų prisijungė Živilė. Ištranzavo vienai dienai į pajūrį ir tada tranzavo atgal. Kieta mergina!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/300188_2118460800186_1205734072_32096075_5668970_n.jpg

 

Tranzavimas

 

21 viena mašina visos kelionės metu. Ilgiausiai laukta- 1h  (nes stovėjo aplink daugybę tranzuotojų), vidutinis laikas – 5min, trumpiausiai laukta- 0min (perėjome į „tašką“ ir dar nespėjus susidėti daiktų, sustojo). Įdomiausi vairuotojai- židinių meistras su kuriuo plepėjau apie prievartavimus ir paleistuvystes, vaikinas, pasiėmęs mus, kad neužmigtų, o aš gale sėdėdama „nulūžau“, vyras prekiaujantis mašinomis ir žinojęs, kur yra mano antrieji namai Dunkerque, buvęs Širvintų meras, mechatronikas, vištininkai…

Labiausiai varginantis dalykas buvo ėjimas iki tranzavimo vietos. Bet tik nuėjus, iškart greit sustodavo. Skirstėm vairuotojus į tokius tipus : sukos (tie, kurie pasuka), bobos (niekados nepaima), su bobom (tik dukart paėmė), faini, bet negali (pilna mašina), lopai (nes važiuoja vieni, bet neima), fainuoliai (vaikinai/vyrai, važiuojantys po vieną ir sustojantys mums), furistai (deja dažniausiai gali paimti po vieną, bet visad yra kažkokia reakcija).

Stabdymo burtai : pradedi fotografuotis- sustoja, prisidegi cigaretę- sustoja, pradeda lyti, suveikia gailesčio faktorius- sustoja, šokiai- sustoja.
 

Tris paras miegojau po 3 valandas, no make-up tik žiaurus nuovargis. Bet nuotaika vis tiek puiki. Tada sustojo dvi vokietės su nameliu ant ratų

 

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar