BlogasPavadinimas

Personažai

Sovietinė mokinukė, čigonė, blondinė, Jonukas, mergaitė apdovanota didžiuliais privalumaisLūšis, Prancūzijos Mariana, viena iš Spice girl, velnias žino kas, dantukų fėja, LT-vėliava

Keista, kai savo gyvenimą dabar dalinu iki Prancūzijos ir po. Tai tapo lūžiu to, kokia aš esu. Turėjau daugybę veidų/personažų, apie tai net kažkada rašiau. Dabar tapau tokia, kokia turbūt visad jaučiausi ir leisdavau sau panašiai į ją būt tik su draugais. Štai tokia dabar esu ir kaip neseniai sakė, per 5 minutes mane jau galima perprasti.  Žinot kodėl? Nes nebesijaudinu nepatikti žmonėms. Jei jiems nepatinku- tegul, bent jau greit tai suvoks. O seniau vis bandydavau prisitaikyti prie visų.  Na gerai… dar savo institute tampu rimtesnė, nes ten įstojau gaut diplomą, o ne linksmintis.

Angeliukas.Buvau.

Prieš metus rašiau draugams “…taip pat keliauju … pasikeisti. Tapti laisvesnė ir sąžiningesnė sau, o ne tik tada kai įkvėpimo semiuosi iš “Geros”. 9 mėnesiai- simboliškas laiko tarpas pagimdyti naują žmogų ar bent jau jo naują versiją.” Taip ir atsitiko, bet ta mano prancūziška versija tapo manimi:) O žinot, gyvenant pasitikinčiai savimi, nebijančiai rizikuoti ir besimėgaujančiai gyvenimu yra …puiku.

Kažkada dar rašiau apie save  “…optimistė, kuri įsitikinusi, kad myli visą pasaulį ir tokios meilės jai užteks.  Sulaikanti kvėpavimą, kai pajunta naują potyrį ar galimybę šalia.” Viskas tinka, bet meilės visam pasauliui nebeužtenka.
Evil Pepė ilgakojinė.Tik reik mest rūkyt, nes šalta darosi (blogas įprotis atsivežtas iš Prancūzijos)

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar