BlogasPavadinimas

Nuostabiausi mainai

Aš augu, aš mokausi, aš juokiuosi, aš viršiju savo įsivaizduojamas galimybes, aš užmiegu palaimingu miegu, aš susipažįstu su nuostabiais ir įvairiausiais žmonėmis, aš jaučiu, kad nors atiduodu save, bet gaunu dešimteriopai daugiau, aš keliauju, aš patiriu nuotykius, aš jaučiu, kad gyvenu…

Savanoris yra egoistas. Galite kalbėti apie tai, kad jam svarbiausias altruizmas, bet išties jis veikia todėl, kad JAM tai sukelia gerus jausmus. Kadangi šie egoistiški veiksmai padeda žmonėms, visuomenei ir gali net pasaulį pakeisti į gerą, tad nemanau, kad dėl to jį reikia  teisti.

Savanoriškai veiklai aš skiriu savo laiką, jėgas ir idėjas. O ji man atsilygina džiaugsmu, pamokomis, naujomis galimybėmis… Nuostabūs mainai.

Šį pirmadienį buvo savanorių diena ir pagaliau įvyko mano  (atstovavau SALTES organizacijai) ir Kultūros savanorių inicijuotas flashmobas “Blykst”.

Nors lietus išgąsdino daug numanomų dalyvių, bet ir su tais daugiau nei 100 susirinkusių smagiai pablyksėjom, o vėliau pažindinomes “Alaus namuose”
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/312048_131950520245860_1914889563_n.jpg
Svarbiausia akimirka man buvo, kai pamačiau mamą, seserį ir sūnėną, kurie atėjo manęs  palaikyti ir sudalyvauti šiame renginuke.Visad jaučiau, kad man trūksta jų supratimo, bet po to vakaro žinau, kad klydau. Jų palaikymas įkvepia, kaip niekas kitas nesustoti.

Vakare užmigau su tokiu geru, geru jausmu širdyje.

YouTube Preview Image

Man reikia tos veiklos, nes ji daro mane laiminga ir neleidžia sustoti.

Su praėjusia Tarptautine savanorių diena :)

 

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar