BlogasPavadinimas

Sėdėk užu kėdėS

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294929_339862676084054_131978070205850_767252_1382159959_n.jpg

Kas tau yra tavo namai? Kol mokiausi ir gyvenau Širvintose, namais vadinau būtent tą miestelį. Kiekvienas kampas, kiekvienas kiemas, net medžiai man turi ypatingą reikšmę. Kai išvykau į Prancūziją, po pusės metų jau pradėjau mėgti savo keistą miestelį Dunkerque. Jūra, kopos, mažas butukas su keistais kaimynais. Nors ilgėjausi Širvintų, bet grįžus supratau- tai nebe mano namai. Viskas atrodo kitaip, nes žiūriu į viską… kitaip. Koks buvo baisus jausmas praėjusią vasarą/rudens pradžią jaustis be vietos.  Be namų. Svetima aplinkai. Ir tada įsimylėjau… Skubančius žmones, senus troleibusus, Neries vingius, senamiesčio gatveles, žalius kiemus… Vilnius tapo miestu, kuriame jaučiuosi esanti ten, kur ir turiu būt. Besimokanti, savanoriaujanti, dirbanti, pykstanti ir besidžiaugianti. Man patinka Vilniaus ritmas. Aš su juo susilieju.

Po tokio meilės prisipažinimo, pristatau jums sekančią misiją, kurią vykdau su mission.lt

YouTube Preview Image

Kas? Atsinešime savo kėdes ir veiksime ką tik norėsime: skaitysime knygas, bendrausime, juokausime.
Kada? 13val. 59min, Šeštadienį, Gegužės 26d.
Kur? Vilniuje:Tarp Nacionalinio muziejaus ir Karaliaus Mindaugo stotelės

Ką vadini savo namais? Ar tai yra butas, kuriame gyveni? O gal ir kiemas? Jei ir jis, tai gal ir mikrorajonas?
Manome, kad mūsų namai yra ten, kur mes gyvename – savo mieste ar kaime … Nesvarbu ar savo namais dalinamės su draugu, ar su visais miesto gyventojais. Tai vis tiek yra mūsų namai. Tad ir su savo miestu elkimės kaip su namais – puoselėkime jį. Jei namuose kažko pritrūko – nelaukime kol “mama” tai suteiks – prisidėkime patys tuo, kuo galime. Jei jau puoselėjame ir tvarkome savo namus – tai jauskimės juose nevaržomi neaiškių taisyklių!

Ta proga kviečiam visus šį šeštadienį, gegužės 26d. 14val. atsinešti savo kėdę ir taip parodyti, kad mūsų miestas yra mūsų namai!

Užsiregistruok čia: http://goo.gl/wp0uw

FB renginys : https://www.facebook.com/events/361878217209354/

Susitiksim?

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar