BlogasPavadinimas

100daysofusa:VII

Pirmoji laisva diena nuo darbo (reikėjo keliauti į Plattsburgh gauti social security numerį). Praėjus pirmajai įspūdžių bangai, jaučiuosi jau pernelyg kasdieniškai, kad net neramu. Norisi veiksmo. Norisi įspūdžių. Norisi patirti kažką naujo… Aš moku tai sau nulemti, tad kai galiausiai susitvarkysiu su visais dokumentais ir sulauksiu kambariokės, imsiuosi planavimo, kaip WT USA vasarą pasidaryti įdomią, nes pradedu nuobodžiauti. Ramybė puiku, ilsėjimasis- nerealu, tik labai keista po įtemptos sesijos ir pastarojo pusmečio Lietuvoje tai patirti.

YouTube Preview Image

Šalia stovyklavietės tekantis upelis susilaukia savižudiškų šokinėjimų gerbėjų dėmesio. Šiems vaikinams sakiau, kad dieną prieš juos vienas taip abi kojas susilaužė, bet vis tiek jie šoko. Ir dar spėjo man nurodyti vietą, nuo kurios galėčiau pradėti šokinėti. Tačiau išgirdę, kad nelabai moku plaukti, pasiūlė geriau to nedaryt.

Mano darbdaviai Richard ir Sylvia yra labai malonūs žmonės.Taip pat ir Roxy su Pam, dvi moterėlės, su kuriomis dirbame. Visi stovyklavietės darbuotojai labai draugiški ir mieli žmonės. Šaunu, nors tas automatiškas “How are you?” jau pradeda užknisti.

Mano darbas tvarkyti stovyklavietėje esančius namelius, pagrindiniame ofise esančia parduotuvę, dušus, tualetus. Nesunku, dažnai reikia vis mąstyti ką dar išvalius, sutvarkius, nes skubėti nereikia, tad pats išsigalvoji darbelių.

Gyvenu pagrindiniame pastate, atskirame kambaryje (nors po pusantros savaitės turėsiu kambariokę iš Kinijos) su vonios kambariu. Dar bonusas baseinas kieme, kuriuo galime laisvai naudotis. Žavi gamta aplinkui, sraunus, akmenuotas upelis su aukštais šlaitais, miškas (mama, jau du baravykus radau!)…  Po darbo pabėgu į mišką, pamąstyti apie gyvenimo gražumą, kur nors ant didelio akmens, pasikalbėti su burundukais, kurių čia daugybė, mėgautis kriokliukais, nuostabiu oru ir saule… Tiesiog gera ir ramu (…bet man net pernelyg…).

O keisčiausia, ko tikrai nesitikėjau čia pradėsianti mokytis- vairavimo. Po visą stovyklavietę darbuotojai važinėja tomis mažomis golfo mašinėlėmis, tad neišvengiamai buvau priversta pradėti mokytis jomis važiuoti. Man, visiškai nemokančiai vairuoti mašinos, tai iššūkis, bet per 1h ėmiau ir išmokau. Dar su parkavimu ir atgaliniu važiavimu reik pasitobulinti, bet vis tiek taip vaikiškai savimi didžiuojuosi!

Tokia pradžia, bet jaučiu, kad po pirmųjų įspūdžių bangos artėja nauja ir pati bjauriausia….

 

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar