BlogasPavadinimas

100daysofusa: XLV (strategijos)

Kas man neleidžia sustoti? Tai  smalsumas ir abejonės apie pasaulį esantį aplink mane. Jei ne tie sprendimai, kai buvau 19 metų, ir toliau pažinčiau pasaulį tik vienu kampu- iš toli ir saugiai.

Turiu vieną gyvenimą. Tai ne video žaidimas, kuomet praradęs vieną gyvybę, pasinaudoji antru (trečiu, ketvirtu, penktu…) šansu ir bandai kitą strategiją, kitą kelią. Su  gyvenimu taip nepavyksta padaryt. Yra tiek daug žmonių ir tiek daug skirtingų jų pasaulių, gyvenimo kelių, bet aš neturiu galimybės išmėginti jų visų. Dėl to aš klausausi. Aš išties moku tai daryti. Bandau būti arti tų žmonių, kurie tokie nepanašūs į mane. Kurių gyvenimo keliai, taisyklės, būdai visiškai kitokie. Kartais tai rizikinga. Tačiau aš- šio pasaulio dalis, tad noriu susipažinti su visomis jo pusėmis. Tobulai gražiomis, įkvepiančiomis,  gąsdinančiomis, bjauriomis…  Aš tyrinėtoja. Bandau priartėti prie tikrų, kitokių žmonių pasaulių ir juos pažinti. Tikiuosi tai darydama atrasiu tą žaidimo strategiją, kurį mano gyvenimą išties užpildys.

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/561207_3918078029492_1967329692_n.jpg

Galėčiau po darbo tiesiog ištisomis dienomis gulėti prie baseino ir neiškišti nosies iš darbovietės, kaip kad daro mano kolegos. Bet aš taip negaliu…

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar