BlogasPavadinimas

100daysofusa:91 (pabaigos pradžia)

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/375961_4145491474686_540683220_n.jpg

Su geriausiais viršininkais, kokius esu gyvenime turėjusi

Viskas. Baigiau dirbti. Metas į kelią, ieškant nuotykių iki tol, kol grįšiu atgal į savo žemyną.

Dar nepradėsiu reziumuoti viso šio mano nuotykio rezultatų (reik pasilikti veiklos ilgam ir nuobodžiams skrydžiui atgal), bet jau dabar galiu pasakyti, kad darbas buvo išties neblogas. Pirmiausia, dėl nuostabios darbovietės vietos. Aš išties įsimylėjau Šiaurinę New York valstijos dalį- Adirondakus. Tai didžiausias regioninis parkas Amerikoje ir aš turėjau progą jame praleisti visą šią vasarą. Vis tie kalnai, miškai, kriokliai… Gamta su visais burundukais, meškėnais ir stirnomis, priminė man, kaip man trūko buvimo kažkur toliau nuo miesto.

Mano viršininkai buvo nuostabūs. Jie ne tik mane lepino vegetarišku maistu, bet ir tėviškai jaudinosi, dėl mano savaitgalinių pabėgimų į kelią. Nors studentus priima jau daug metų, bet pripažino, kad aš buvau pati pasiutiškiausia, labiausiai savarankiška ir ambicingiausia dėl savo ateities.  Mano darbo vadovė/supervisor Pam, buvo žmogus, kuri saugojo visas mano paslaptis ir neišduodavo bosams, kur aš bastausi. Paskutinį vakarą mane apkabinusi verkė ir prašė, kad duočiau žinią jai, kaip man sekasi trankytis paskutinę savaitę po Ameriką ir saugiai grįžti namo.

https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/422899_4145490154653_1516992091_n.jpg

 

Mano mažoji kambariokė Jeng ir Guliveris  😀

Labai, labai džiaugiausi dėl savo kambariokės. Nei karto nebuvome dėl kažko nesutariusios, vieną kitą lepinome…Nors ji turbūt mane labiau, nes visad man suveikdavo ledų iš kur nors. Ji man suteikė pravardę- Superwoman. Sakė, kad jai esu pavyzdys, tikros, nepriklausomos moters.

https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/538991_4145490634665_444285245_n.jpg

Legalieji imigrantai ir užknisusios juodai paauglės Rebeka (vadiama Ryža arba tiesiog Dži-Dži) ir Kristy

Darbo minusai… Užkniso už kitus dirbti. Aš nemoku ir nenoriu “žudyti laiko”, visad vis kažką darau, judu… Tad teko užsitraukti paauglių nemalonę, nes man jų darbo ypatumai nervus gadindavo ir aš tai garsiai sakydavau.  O kadangi dauguma darbuotojų stovyklavietėje yra giminaičiai, paauglių senelė pradėjo manęs labai nemėgti ir net nesisveikinti rytais (nes savo replikomis priverčiau jos anūkę mesti darbą :DDD).  Paskutinėmis savaitėmis bandžiau net vengti paauglių, nes bijojau, kad ir tos pabėgs iš darbo, kai joms pakomanduosiu kažką…

Tad savo darbą įvertinčiau 8/10. Tvarkytojos/valytojos darbo neišsigandau, galėčiau taip vergauti  ir dar vieną vasarą.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar