BlogasPavadinimas

Didelės baimės akys

tuk.. tuk… tuk… tuk…

Aš labai myliu gyvenimą. Tikiu žmonijos įgimtiniu gerumu, pasaulio darna, harmonija ir egzistuojančiu galimybių lauku, kuris yra visur, kur tik apsidairai. Tikiu karma, tikiu srautu ir ryšiais esančiais šiame pasaulyje, tikiu sinhronicity… Visa tai mane veda į priekį, nors visa tai yra pagrįsta jausmu, nuojauta, emocija, o ne logika, protu ar žiniomis.

Man širdis pastoviai kužda, daryti tai, dėl ko protas šaukia “Ne, Ne, Ne“. Pasitikėti nepažįstamaisiais, nakvoti kur papuola, stabdyti mašinas, rizikuoti ir daryti jaudinančius dalykus, pasiduoti aplinkybėms ir sekti visus kiškius atrandamus kelyje. Skirti daugybę laiko savanorystei, kitiems žmonėms, o ne sau. Ką sako protas? Kad geriau to nedaryčiau, kad pavojinga, rizikinga, neverta… Tačiau pasikliovimas nuojauta, dar niekad manęs neapgavo. Protui dažnai pritrūksta argumentų mane sustabdyti, tad galiausiai jis tiesiog suvokia, kad širdis neklysta.

Žinot, kaip protas kartais bando kovoti? Jis turi stiprų ginklą- baimę. Dažniausiai neleidžiu jai manęs užvaldyt, tačiau kartais ji įslenka į mintis ir jas užvaldo. Dėlioja baisiausius scenarijus, kurių negaliu išmesti iš galvos. Visą tai, ką kužda širdis, tampa nebegirdima, nes tik baimė triukšmauja galvoje.

Keistas ruduo. Pirmiausia patikėjau širdimi, tada leidau baimei įslinkti į mintis ir šios galiausiai nustelbė jausmus. Didelės baimės akys, kurias pamačiau tada, kai pasidaviau proto šnabždėjimui “Ne, Ne, Ne”. Pasidaviau ir supratau, kad klystu. Gerai, kad yra žmogus, kuris tas akis pamatė anksčiau ir neleido visiškai pasiduoti Baimei.

Ate Prote, kol ir taip negražiai elgsiesi, tol su tavimi nebedraugausiu

 

 http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvlopyk6A1qbo1y4o1_500.jpg

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar