BlogasPavadinimas

Šešėlyje

Ar buvai tapęs kokio nors žmogaus šešėliu visai dienai? Iš paskos visur keliavai, tyliai sėdėjai šalimais ir klauseisi, kas vyksta aplinkui, stengeisi kuo mažiau krist į akis, bet kartu bandei viską stebėti ir analizuoti? Man teko ir čia nieko blogo, nes pati  to norėjau.  Tai vienas iš sugalvotų iniciatyvų, dalyvaujant projekte “Jaunimo stebimi”. Vienai dienai tapti kokio nors svarbaus ir įdomaus žmogaus iš vietinės valdžios šešėliu visai dienai, tam kad suprastum koks gi yra jo darbas. Manau, kad man pasisekė, nes buvau Širvintų rajono mero Kęstučio Pakalnio šešėliu.

Susitarimai, pasitarimai, nutarimai, susitikimai su gyventojais,bendruomenėmis, jų problemos, klausimai… Turbūt meras tikrai kietai miega po tokios dienos, nes man užteko tik stebėti visa tai, o namo grįžau tikrai pavargusi. Nors man sakė, kad tai dar visai lengva diena.  Supratau, kad užimant tokias pareigas būtina turėt diplomato savybes, susitaikyti, kad telefonai skambės kas 10 minučių (mažų mažiausiai) ir mokėti greit “persiorientuoti” į kitą klausimą. Taip pat, tai buvo puiki galimybė susidaryti savo objektyvią nuomonę, koks gi tas yra meras.

Džiaugiuosi, kad pasinaudoju visomis man suteiktomis galimybėmis pamatyti, išmokti ir patirti naujų dalykų… bet reik ramintis ir padaryti pertrauką su ta visuomenine veikla:D

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar