BlogasPavadinimas

Detalės

Gera lauke jausti minusą. Ypač todėl, kad saulė šviečia jau penktą dieną ir aš visa širdimi jaučiu pavasarį. Vietiniams šalta, o man tie -3 tikras džiaugsmas. Svarbiausia, kad nelyja ir vėjas nepučia. Nors vaikštinėjant paplūdimyje, vėjas atsiranda ir dar koks. Atrodo, kad ausys nukris 😀

Stengiuosi saulėtas dienas išnaudoti fotografuojant tai, kas mane supa. Tik tokiomis dienomis fotoaparatas išspaudžia patenkinamą kokybę.

Žaviuosi tuo, kaip atrodo eilinių prancūzų kiemai. Smulkmenos kuriančios patrauklų jaukumą.  Detalės, kurios visiškai nepraktiškos, bet būtinos bendram įvaizdžiui.

Svajonių kiemų matau daugybę, bet galiu užtikrintai sakyti, kad ir namų vidaus interjeras labai patrauklus. Deja pakviesta į svečius nedrįstų imti ir fotografuoti visko.  Smulkmenos iš kelionių, Artimųjų rytų, Afrikos kultūros detalės, daugybę nepaiškinamos paskirties daikčiukų iš vietinio blusturgio, kurie LT būtų įvardint, kaip “dulkių rinkikliai”. Ir svarbiausia- didelis stalas svetainėje, prie kurios valgo visa šeima (tradiciniai pietūs/vakarienė trunka apie 2 valandas), o virtuvėje mažesnis, greitam užkandžiavimui.

Ahh… Kaip norėčiau jau dabar galėti kurti savo namų interjerą. Ieškoti vietos visoms toms smulkmenoms iš mano gyvenimo iššūkių ir kasdienybės, įkvėpti savęs sienoms.  Gal po kokių 10 metų, jei laimėsiu Teleloto arba jaunikių loterijoje, pradėsiu :)

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar