BlogasPavadinimas

Balti Lapai 12-12-12

Raudonplaukė iš pajūrio man yra sakiusi, kad mes esame balti lapai, į kuriuos prirašo kiti žmonės. Ilgą laiką  į juos rašo tėvai, vėliau prisideda mokytojai, klasiokai, draugai… Tačiau įrašus taip pat palieka ir tos trumpos, bet ypatingos pažintys. Tie netikėti susitikimai ir nepamirštami pokalbiai.

Kartais reikia laiko, kad pastebėtum, kaip ryškiai ir stipriai įsispaudė kažkieno raštas mūsų lape. Net netikėta, kad visgi tas trumpas susitikimas paliko  įrašą.

Šiais metai į mane prirašė daugybė žmonių.

Noriu jiems padėkot, nors daugelio iš jų turbūt jau niekad nesutiksiu.

Tačiau šiandien stebuklinga diena (12-12-12) tad tikiu, kad jie pajaus kažkokią iš nežinia kur atkeliavusią šilumą, kuria jiems dabar siunčiu.

Tam vyriškiui, kuris mane peržegnojo išleisdamas iš mašinos ir linkėdamas saugiai pasiekti tikslą. O prieš tai, tas dešimtys kilometrų kalbėjomės apie tikėjimą, gėrį ir gerus žmones. Tam kitam vyriškiui, kuris pirmąkart gyvenime paėmė tranzuotoją. Jis jautė, kad jo gyvenime trūksta pirmų kartų, tad aš tapau vienu iš jų. Tam vairuotojui, kuris padarė didelį lankstą, kad mane nuvežtų iki pat namų, o tuo metų pasakojo apie savo mamą, kurios gyvenimo kredo buvo “Padaryk kasdien po gerą darbą”. Tam vaikinui, kuris pasikvietė mane į draugo fermą, kai temstant niekaip negalėjau sustabdyti mašinos, šalia senų kapinių. Roco- už nuostabią muziką ir kad papasakojo apie gyvenimą, kuris yra viena didžiulė kelionė. Taip pat, kad papasakojo apie sinchronicity…  Leisi- mergina, kuri mane įkvėpė ištrūkti iš rožinio burbulo ir bandyti pažintį kitą visuomenes pusę, kurios šiaip žmonės vengia. Ir žinoma iš mūsų  bendrą mintį “Kai pradedu jaustis pernelyg patogiai, man darosi nepatogu. Man patinka jaustis nepatogiai. Taip įdomiau”. Siunčiu šilumą  Pawelui, kuris privertė mane verkti bepaliekant New York. Už tai, kad jo gyvenimas dabar yra toks, apie kokį aš dažnai pasvajoju…

Numanau, kad dar daug žmonių pamiršau ar tiesiog dar nejaučiu, kokį ryškų įrašą jie padarė…

Kitiems, kurie mano gyvenime užtrunka ilgiau, galiu padėkot tiesiogiai ir tai padarysiu greitu metu :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/400808_4140946121055_2032612835_n.jpg

 

 

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar