BlogasPavadinimas

Gerų darbų metas

Artėjant Kalėdoms, kaip niekad masiškai prabyla visų sąžinės, tad tai puikiausias laikas rengti įvairiausias socialines akcijas, kuriomis siekiama pagelbėti tiems, kam to labiausiai reikia.

Tad jei tau neleidžia miegoti noras padaryti  ką nors gero, gal tai padės.

Dabar pati populiariausia  socialinė akcija “Padovanok Kalėdų  stebuklą”. Tai akcija prie kurios prisidėti gali visi  Lietuvos blogeriai, nes  įsikėlę specialų akcijos banerį (tokį pat kaip ir  dešinėje pas mane) renka pinigėlius dovanėlėms vaikams iš vargingų šeimų. Vienas paspaudimas- 5 ct. Akcija tikrai graži, bet tik duok blogeriams progą http://kokonas.files.wordpress.com/2009/11/meskis3.jpgpasivaržyti ir prasideda intrigos :)

Jei dar neturi dovanų savo artimiesiems (tikiuosi taip ir yra) jas atrasti galėsi Kalėdinėje labdaros mugėje, į kurią kviečia šis padarėlis.  Mugė vyks gruodžio 19 dieną. Prie šios Kalėdinės mugės galima prisidėti būnant prekeiviu ar pirkėju. Pinigėliai keliaus į R.Štainerio gydomosios pedagogikos centrą.

Jei moki megzti, gali prisidėti prie akcijos „Apgaubkime vaikus savo delnų šiluma“ . Tereikia susirasti siūlų likučių, paimti virbalus ir numegzti vaikui šaliką, parašyti kalėdinį sveikinimą, viską supakuoti gražiai, juk tai kalėdinė dovana, ir iki gruodžio 15 d. nunešti arba nusiųsti į artimiausią “Gelbėkit vaikus” skyrių.
http://1.bp.blogspot.com/_3SPWHCxiRRc/SunrZ7zmNzI/AAAAAAAAABQ/JLIVRRsAQIM/s320/galva.jpg

Kita panaši akcija organizuojama Happeak parduotuvės Vilniuje. Happeak globojamuose kūdikėlių namuose Antakalnyje gyvena 120 vaikučių nuo gimimo iki 3 metukų. Visai mažučiukų yra 30, o 2-3 metukų – 90 mažylių.
Happeak parduotuvėlėje jau stovi šilumos skrynelė, kuri, tikimės, iki gruodžio 12 dienos, jūsų gerumo dėka, prisipildys vilnonių kojinaičių mūsų mažiesiems draugams.

Na, o jei nori tiesiog greit kam nors paaukoti savo pinigėlių ir taip nusipelnyti malonės iš Kalėdų senio, apsilankyk https://www.aukok.lt/ ir išsirink projektą:)

Iki Kalėdų liko tik 3o dienų




Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar