BlogasPavadinimas

Vanitas Vanitatum

Prieš savaitę visa blogosfera sujudo ir reklamavo savo skaitomiausius blogus. Dabar dalinasi „Stylish blogger award“. Puikūs būdai prabudinti apsimiegojusius blogus ir prisistatyti autoriams. Pasidalinti smagiomis ir įdomiomis detalėmis apie tai, koks žmogus slepiasi po pseudonimu. Gali atrodyti tuštoka, rašyti apie save, bet išties aš tai tik ir darau čia :)
http://1.bp.blogspot.com/_RhIxWkwyjQQ/TSW50FOdmWI/AAAAAAAABdI/McZh4sCmDNA/s400/StylishBloggerAward.jpg
Sąlygos yra keturios.

1.         Pasigirti, kas suteikė šį apdovanojimą.

Man jį suteikė Agnė ir Eglė. Ačiū jums:)

2.         Parašyti 7 dalykus apie save.

Nelengva surasti septynis dalykus, apie kuriuos dar nesu rašiusi, bet viskas gi įmanoma.

•           Bijau automobilių. Jei turiu galimybę rinktis, visad sėduosi ant galynės sėdynės už vairuotojo. Tai pati saugiausia vieta. Visada prisisegu saugos diržą (taip, taip…sėdėdama gale). Lietuvoje tai atrodo keistai, bet čia FR tai privaloma, tad niekas nesistebi.

•           Kasnakt sapnuoju ir tai man labai patinka. Tikiu sapnų reikšmėmis, bet tik ne tada, kai „krenta dantys“. Tai turėtų pranašauti gresiančią nelaimę, bet aš žinau, kad sapnuoju juos, nes man būtų didžiausia tragedija, jei kuris nors iškristų. Dažnai apžiūrinėju juos veidrodyje, žiūriu, kad tik joks neklibėtų ir ar kuris nors neišsikreivino. Tokia jau dalia tų, kurie seniau turėjo kreivus dantukus ir patyrė ilgą, nemalonų tiesinimo procesą.

•           Turiu pripažinti, kad esu keikūnė. Keikiuosi daug ir rusiškai. Ir dar mėgstu kalbėti nešvankiai ir tiesiogiai „stumti“ ant žmonių (šis bruožas nyksta nenaudojamas…). Bet šią, „tamsiąją“ mano pusę gali pamatyti tik tie, kurie ilgiau su  manimi pabendrauja.

•           Mano mėgstamiausia humoras- juodas, juodas. Tas kuris yra šalia ribos, kai nejuokinga, o kraupu. O kartais ir už tos ribos 😀

•           Mane pykina važiuojant mikriukais, autobusais ir mašina, jei kelionė ilgesnė nei 1h. Padeda tik skaitymas arba nėrimas.

•           Nevartoju vaistų ir nevaikštau pas gydytojus, nebent jau priverčia nepakenčiamas skausmas ir aplinkinių burbėjimas. Pasitikiu mamos natūralia medicina. Tikiu, kad viską galima išsigydyti atradus tinkama augalą.

•           Turiu stebuklingas rankas. Jos daug ką gali. Surinkti komodą (kad ir kreivokai…), pagaminti sagę, sukasti daržą, nupaišyti piešinį, o svarbiausia- masažuoti. Nebent man visi meluoja ir tik iš mandagumo prašosi, bet žmonės kalba, kad tikrai gerai masažuoju. O jei nuotaika mano gera, man tai patinka daryti, nes gera jausti, kaip žmogus atsipalaidavo.

3. Dar viena sąlyga- perleisti apdovanojimą kitiems.

Labai jau daug tinklaraščių yra apdovanoti, tad aš suteiksiu šį titulą tiems, kurių autorius pažįstų ir manau, kad reikėtų atgaivinti jų nerašomus blogus. Arba tiesiog būtų įdomu sužinoti tuos 7 dalykus apie juos;)

Agnė, kuriai tėvas kažką mirdamas pasakė ( žiauriai skamba… )

Ilonelė, kuri yra iš tos pačios gilios provincijos kaip ir aš

Justė iš Paranojiškai ironiškai  saldaus

Gintarė,  kurios tinklaraščio pavadinimo pavydžiu jau porą metų (bent įrašui pasiskolinau)

Milda, pabėgusi į Barseloną

Rita, sekanti Bronitiškas pasakas iš Paryžiaus (jos kambario grindys pačios minkščiausios)

4. Jiems tai pranešti :)

Įdomu, kas kitą savaitę vyks blogosferoje?

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar