BlogasPavadinimas

Prisimenant vasarą…

Jau savaitę  tęsiasi ruduo ir tik šiandien pilkas dangus dingo. Pašto dėžutėje kaip tik radau “šviežiai” atspausdintas nuotraukas, kuriose geriausi mano vasaros kadrai. Šįvakar jos atsidurs ant sienos virš mano stalo ir taip jau visiškai užbaigsiu savo vasarą. Prisimenat, turėjau vasaros darbų sąrašą? Džiaugiuosi, kad iš 38 punktų įvykdžiau 25 😉

Autostopu taip ir nedrįsau važiuoti, naminių ledų nepasigaminau, niekur nesideginau, tad likau balta. Plaukti normaliai neišmokau, purve taip pat išsimaudyti neteko, o su dviračiu beveik nesivažinėjau…Bet juk neįdomu kalbėti apie tai, ko nepadariau!

Smagu buvo daryti “Mentos ir kolos ” eksperimentą (pavyko, bet ne taip įspūdingai kaip tikėjausi), aitvaras tiesiog į rankas įkrito, tad paskraidinti buvo labai smagu. O dar prieš savaitę išmėginau helio baliono teikiamais džiaugsmais.

Bet vasara nuostabi buvo ne tik dėl sąrašo. Buvau 3 stovyklose, nuoširdžiai atsibuvau  sode, o su savo draugais sudarėm sąrašą “Išdrįsk” ir naktimis jį po truputėli vykdėm.

Įspūdinga vasara.

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar