BlogasPavadinimas

Pradžios

Pradžios. Naujieji metai, rugsėjo 1-oji, gimtadienis… Jos sukelia iliuziją, kad po to, kažkas pasikeis. Artėjant prie tų dienų, apmąstai, išanalizuoji, tai kas įvyko, kaip tai tave pakeitė. Tai nesveikas dalykas tavo nuotaika, bet jei tiki, kad viską gali pats pakeisti,tai konstruktyvu.

Dvidešimtasis gimtadienis. Artėju prie to amžiaus, kurį ir atspindi mano išorė. Ir vidus. Per visus praėjusius  metus sutikau pernelyg daug naujų žmonių ir kai reikėdavo pasakyti savo amžių…pradėjau to vengti. Dėl to, kad nei pro kur neatrodžiau 19-niolikos. Ir kai galiausiai išgirsdavau „Atrodai vyresnė“ (n-tąjį kartą), oj nemaloniai pasijausdavau. Kada aš atrodžiau savo metų? 16-os Pub Latin’e aiškinau, kad  jau studijuoju ir abejonių nekeliau…

Bet išorė turbūt atspindi vidų, nes jaučiuosi mažiausiai penkmečiu vyresnė. Kartais man atrodo, kad labai greit pradėjau augti po to, kai šeimoje likome tik moterys. Kiek man  buvo, 12…11? Visada jaučiau pareiga būti atsakinga. Mokytis, būti kuo savarankiškesnė, kuo mažiau kelti problemų mamai. Ji ir taip per ilgai turėjo jaudintis dėl visko. Ir dabar stengiuosi tai daryti. Jei žinau, kad ji negali išspręsti tai kas mane „kankina“, kam duoti jai progą jaudinti, dėl to, ko ji negali pakeisti.

Likus kelioms dienoms iki gimtadienio pasijaučiau labai laiminga. Mano 20 pragyventų metų buvo… nuostabūs. Jie buvo labai harmoningi: po nesėkmių- didžiulės sėkmės, po ašarų- džiaugsmas, po depresijos- atradimas tikėjimo, kad galiu viską.Tiek daug išnaudotų galimybių, tiek daug patirčių, tiek daug idėjų, kurios buvo įgyvendintos, įvertinimų, to ką aš darau. Man pačiai mano gyvenimas yra įdomus.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/182615_1679156057842_1205734072_31567067_3888061_n.jpg

Mano geriausia gimtadienio dovana—————->

Džiaugiuosi, kad įkopiu į naują dešimtmetį su tokia nuotaika. Atradau „formulę“, kaip gyventi taip, kad po kiekvienų metų, galėčiau pasakyti, kad jie buvo ypatingi.

„Išnaudok galimybes“

„Ieškok galimybių“

„Svajok ir planuok, kaip ir kada jas įgyvendinsi“

„Prisimink: kas tavęs nenužudo, tas padaro stipresnė“

„Visi vertingi dalykai reikalauja pastangų ir kantrybės“

Su gimimo diena, mane:)

_____________________________________

Papildimas 19:30

Tegul mano metai būna įvairūs kaip ir gimtadieninis maistas. Pusryčiai: sumuštiniai su prancūzišku sūriu, pietūs: kinietiški pyragėliai ir halal arabiškas kažkas (blynas+sūris), vakarienė: lietuviškos kregždutės ir avižinė košė iš Optimos linijos 😀

Facebook comments:

Profile photo of vjusta

Author: vjusta

rabbit follower

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Skip to toolbar